Централният защитник Ноа Сонко Сундберг обясни в интервю за fotbollskanalen.se,

...
Централният защитник Ноа Сонко Сундберг обясни в интервю за fotbollskanalen.se,
Коментари Харесай

Сундберг за трансфера в Разград: Всичко се разви светкавично, решението не беше лесно

Централният бранител Ноа Сонко Сундберг изясни в изявление за fotbollskanalen.se, че всичко към прехвърлянето му от Левски в Лудогорец се е развило доста бързо, само че решението да премине на " Хювефарма Арена " не е било толкоз елементарно. Финансови елементи по договорката не бяха разкрити, само че бранителят ще получава доста по-висока заплата в новия си отбор.

Гамбийският национал с шведски паспорт Сундберг беше показан публично като ново попълнение на разградчани нощес преди мача от втория квалификационен кръг на Шампионската лига против Олимпия Любляна (1:1).

" Всичко е разви доста бързо. Те имаха интерес от много време, само че напълно скоро този интерес стана съответен. След това нещата се случиха стремително ", разяснява Сундберг.
 Левски прибира солидни <a href=бонуси за Сонко Сундберг " >
Левски прибира солидни бонуси за Сонко Сундберг

Вижте детайлности

" Лудогорец е доста почитан тим в Европа, който всяка година играе в Шампионската лига, Лига Европа или Лигата на конференциите. В състава има голям капацитет и се надявам да мога да допринеса, с цел да стигне допустимо най-далеч, изключително в Шампионската лига ", добави той.

" Разград е много дребен в съпоставяне със София. Току що дойдох и към момента не съм го разучил. Тук живеят към 30 хиляди души. Като величина е сходен на Йостерсунд ", сподели още бранителят, визирайки последния си тим в Швеция преди идването си на " Герена " през зимата на 2022 година.

" Изкарах прелестна година и половина в България. Когато дойдох в Левски, клубът беше в сложна обстановка. В първите пет месеца, обаче, спечелихме купата на страната и елиминирахме ПАОК в квалификациите на Лигата на конференциите. За злощастие по-късно отпаднахме с дузпи от Хамрун, само че аз претърпях в действителност невероятни неща на и отвън терена. Феновете бяха изключителни. Дербитата сред Левски и ЦСКА са сходни на АИК - Юргорден, само че малко по-напечени. Беше ужасно и по тази причина решението ми да отида в Лудогорец не беше елементарно. В същото време трябваше да помисля и за себе си. Аз съм на 27 години и ми се открива опция да играя в Шампионската лига. Затова и взех решение да се възползвам от шанса, който се появи пред мен ", сподели още Сундберг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР