Централният защитник на ЦСКА 1948 Елитон ще пропусне последните два

...
Централният защитник на ЦСКА 1948 Елитон ще пропусне последните два
Коментари Харесай

Елитон за Sportal.bg: Усещам, че реферите в България подкрепят Лудогорец, ЦСКА - София и Левски

Централният бранител на ЦСКА 1948 Елитон ще пропусне последните два мача от плейофите на отбора си. Той получи жълт картон в добавеното време против Лудогорец, който се оказа девети за него от началото на сезона и по тази причина няма да е на линия за отбора си за срещите с ЦСКА - София и Локомотив (Пловдив). Елитон е отчаян от това стичане на условия и обърна внимание на един сериозен проблем в българския футбол за него.

" За мен даже нямаше нарушаване във въпросната обстановка, да не приказваме за картон. Когато играя против Лудогорец, ЦСКА - София или Левски чувствам поддръжка от съдиите за тези клубове ", сподели Елитон.
8  Интервю с Елитон от ЦСКА 1948
Пред Sportal.bg той разкри, че се е приспособил бързо в ЦСКА 1948 и страната ни като цяло, където е към този момент от 1 година, само че е имал и непредвидени проблеми.

" Чувствам се добре в София и доста ми харесва града. Адаптацията ми беше бърза, тъй като има доста бразилци в тима. Имал съм проблеми обаче поради цвета на кожата. Ще притискам палци на сътрудниците си в дербито през днешния ден. Съжaлявам, че няма да играя. Те имат упоритост, само че и ние преслдваме нашата цел, а тя е да се класираме непосредствено за европейските шампионати. Смятам, че мачът ще е сполучлив за нашия тим " заключи централният защитник на ЦСКА 1948.

Във своята игра Елитон разчита на физиката си. Със своя растеж от 195 сантиметра той затруднява доста съперниците си, само че признава, че против Тиаго от Лудогорец му е доста мъчно, тъй като и нападателят на разградчани му дава отговор със същото.

" Разчитам доста на своята физика в играта си, само че това не ме прави дърводелец ", пошегува се Елитон, като акцентира на това, че е мощен в играта с крайници и най-много с левия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР