Централният защитник на Локомотив Стивън Езе показа трезва оценка след

...
Централният защитник на Локомотив Стивън Езе показа трезва оценка след
Коментари Харесай

Стивън Езе: Пожелавам си да остана в Локомотив

Централният бранител на Локомотив Стивън Езе сподели трезва оценка след 2:2 в реванша против Черно море в плейофа за 7-ото място в Първа лига. Нигериецът, който има всички шансове да съставлява страната си на Мондиал 2018, съобщи, че травмите в хода на срещата са наклонили везните в интерес на „ моряците”, които ще играят в баража за Лига Европа.

„ Смърфовете” поведоха с 2:0 през първата част, а на почивката направиха насилствена промяна поради контузията на Димитър Везалов. Впоследствие Марек Кузма вкара в 69-ата, а в продълженията голът на Даниел Димов предреши триумфа на варненци с 4:3 в общия резултат.

„ Нещата вървяха добре, само че и в хода на дуела основни играчи получиха контузии. Момчетата, които заеха местата им, дадоха всичко от себе си, но не успяхме да се справим”, разяснява Езе.

„ Не мога кажа доста за това какво се случи. Загубихме централизация може би. Когато допуснахме първия гол, духът ни се срина. Дадохме всичко от себе си. Случват се такива неща, нещо не ни доближи.”

„ Искам да отдам заслуженото на първо място на треньорите и техническия екип, който ни мотивираше от самото начало. Благодарение на тях успяхме да се развием и да повишим равнището си в последно време. Основният подтик пристигна от играчите.”

„ Всеки от 30-те извикани от Нигерия е задължен да се яви на лагера на националния отбор. Всеки състезател, който дойде в лагера, има своите шансове да играе на Световното състезание. Оттам всичко опира до решението на треньора. Естествено, всеки ще даде най-хубавото, с цел да отиде на Мондиала.”

„ Засега не мога да кажа нищо към бъдещето си. Трябва да говорите с сътрудника ми по този въпрос. През последните месеци се показах добре тук. Чувстам се благополучен в Локо. Харесвам всичко в града. Пожелавам си да остана в Локомотив”, приключи Езе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР