Централният защитник на Локомотив (Пловдив)Мартин Паскалев ще отсъства от терените

...
Централният защитник на Локомотив (Пловдив)Мартин Паскалев ще отсъства от терените
Коментари Харесай

Защитник на Локо ще отсъства близо месец

Централният бранител на Локомотив (Пловдив)Мартин Паскалев ще отсъства от терените близо месец, разбра " Тема Спорт ". Бранителят е получил травма в глезена на една от последните тренировки на отбора и в идващите към две седмици ще носи специфичен ботуш.
 Христо Янев ще търси сполучлив дебют против Локомотив (Пловдив) Христо Янев ще търси сполучлив дебют против Локомотив (Пловдив)
Идентична бе контузията и на Евандро след семейството на Черно море. Бразилецът към този момент се възвърне и се завърна в групата на “черно-белите ”. За мача с Пирин (Благоевград) Мартин Паскалев ще бъде сменен в стартовия състав от Луан.

Старши треньорът на “смърфовете ” Александър Томаш няма да може да разчита за визитата в Благоевград и на халфа Петър Витанов. В черно-белия лагер се надяват той да е на линия за отсрочения мач с ЦСКА - София, който ще се играе във вторник (1 ноември) от 17:15 на стадион " Локомотив ".

Наставникът на пловдивчани няма да прави доста промени по състава си за гостуването на “орлетата ”. Атаката ще поведе Преслав Боруков, а от по-задни позиции ще бъде подпомаган от капитана Димитър Илиев, до момента в който по крилата ще работят Бабакар Дион и Бирсент Карагарен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР