Централният защитник на Левски Хосе Кордоба ще се присъедини към

...
Централният защитник на Левски Хосе Кордоба ще се присъедини към
Коментари Харесай

Бранител на Левски лети за Абу Даби веднага след дербито със Славия

Централният бранител на Левски Хосе Кордоба ще се причисли към лагера на националния футболен тим на Панама в Абу Даби на 13 ноември (неделя), заяви мениджърът на отбора Кристиан Нунес, представен от спортния ефирен канал RPC TV Panama. 

Бранителят ще пътува за столицата на Обединените aрабски eмирства незабавно след столичното дерби на " сините " против Славия в събота в efbet Лига. Така той ще бъде разполагаем на селекционера Томас Кристиансен за последната от трите контроли на латиноамериканците през този месец против Камерун на 18 ноември. Заради задължения към Левски Кордоба не игра при загубата на Панама с 1:2 от домакина на Мондиал 2022 Катар в инспекция в испанския курорт Марбея на 5 ноември. 
 Левски продава Кордоба в Испания Левски продава Кордоба в Испания
Той няма да бъде на линия и за утрешната другарска среща против Саудитска арабия в Абу Даби, където сега сънародниците му са на лагер. Защитникът не беше пуснат от " сините " за първите два дуела на Панама през ноември, защото датите за тях не бяха публични в календара на ФИФА и Левски нямаше обвързване да го освободи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР