Централният защитник на Етър Велико Търново Иван Иванов похвали своите

...
Централният защитник на Етър Велико Търново Иван Иванов похвали своите
Коментари Харесай

Иван Иванов: Още малко да бяхме задържали 0:0…

Централният бранител на Етър Велико Търново Иван Иванов похвали своите съотборници макар загубата 0:2 от Лудогорец в шампионата. Опитният защитник съобщи, че ранният първи гол за разградчани през второто полувреме е бил решителен.

„ Играхме против най-хубавия тим в България и към 70 % от времето се защитавахме, освен това нелошо. Преломният миг беше голът от корнер при започване на второто полувреме. Ще би трябвало да погледнем на повтаряне къде сме сбъркали и дали сме закъснели с някое придвижване, с цел да преценим би трябвало ли да работим допълнително”, разяснява някогашният футболист на ЦСКА, Локомотив Пловдив и Берое.

„ Лудогорец са умел тим, само че в случай че бяхме задържали още малко 0:0, щяха да се изнервят. Ние стояхме сносно и съм сигурен, че те щяха да се отворят още повече.”

„ Имахме и през първото полувреме хубави контраатаки. Може би тъй като играхме повече в отбрана офанзивните играчи бяха изтощени и не взимаха правилните решения. Въпреки това не стояхме неприятно, трябваше ни малко повече самочувствие.”

„ Срещу Витоша обстановките ще бъдат разменени – ние ще бъдем тимът, който ще търси повече гола, ще направляваме топката. Без да недооценявам тима на Витоша, там са млади момчета и стоят добре. Напред разполагаме с класни футболисти и мисля, че ще вземем трите точки. Определено не ги недооценявам. Ще поработим, с цел да играем добре. Сега ни следва поредност от мачове, в които би трябвало да преследваме трите точки”, приключи Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР