Централният защитник на Барселона Жерар Пике изяви готовност да сложи

...
Централният защитник на Барселона Жерар Пике изяви готовност да сложи
Коментари Харесай

Пике готов да се откаже от националния отбор на Испания

Централният бранител на Барселона Жерар Пике изяви подготвеност да постави завършек на кариерата си в националния тим на Испания, в случай че той в действителност съставлява проблем за отбора. Самия Пике е гневен бранител на референдума за самостоятелност на Каталуния и през днешния ден бе измежду първите, които упражниха правото си на избор.

Пике се появи по какъв начин гласоподава часове преди Барса - Лас Палмас

„ Ако треньорът или който и да е шеф от Испанската федерация мисли, че аз съм проблем за националния тим, то аз ще се откажа от него преди Световното състезание през 2018”, безапелационен бе Пике.

По-рано денем управлението на Барселона опита да анулира дуела с Лас Палмас от 7-ия кръг на Ла Лига, приключил с победа за каталунците от 3:0. В последна сметка мачът се игра на празни трибуни, поради ексцесиите по улиците в града, които бяха подбудени от напрежението поради референдума.

Барселона няма да бъде осъден, че игра пред празни трибуни

„ Беше извънредно да играем пред празни трибуни. Най-ужасното прекарване в професионалната ми кариера. Аз съм каталуне и през днешния ден се усещам извънредно горделив от хората в Каталуния.Ние сме малцинство, има милиони като нас. Не сме неприятни хора, желаеме просто да гласуваме”, добави футболистът на „ блаугранас”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР