Централният нападател на ЦСКА - София Бисмарк Чарлс ще се

...
Централният нападател на ЦСКА - София Бисмарк Чарлс ще се
Коментари Харесай

Бисмарк Чарлс отново в игра за ЦСКА след 170 дни

Централният нападател на ЦСКА - София Бисмарк Чарлс ще се завърне в игра след 170 дни неявяване от терените. 21-годишният ганаец ще взе участие в контролата със Септември (София) в неделя, откакто към този момент е изцяло възобновен от интервенцията на сухожилие на квадрицепса.

За последно Канцлера влезе като запаса при загубата с 0:2 от Локомотив (Пловдив) на “Лаута ” на 8 април. От тогава изминаха близо 6 месеца. През предишния сезон Чарлс записа едвам 15 мача поради непрекъснати проблеми с травми. В последните седмици той тренираше наедно със съотборниците си и към този момент е подготвен за игра.

Неофициален дебют против Септември ще създадат Симеон Александров и Марселино Кареасо. Колумбиецът употребява почивните дни, с цел да обиколи забележителностите на София с приятелката си Алехандра, като самичък се похвали в обществените мрежи.

Днес е последният свободен ден в ЦСКА - София, като на следващия ден отборът се събира на Панчарево. От щаба би трябвало да уговорят и началния час на контролата със Септември. Приятелската среща на “Армията ” ще бъде благотворителна, като всички средства са в помощ на потърпевшите от наводненията в Карлово и района.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР