Централният нападател на Арсенал Оливие Жиру за първи път открито

...
Централният нападател на Арсенал Оливие Жиру за първи път открито
Коментари Харесай

Жиру призна: Мога да напусна Арсенал

Централният нападател на Арсенал Оливие Жиру за първи път намерено заприказва за овакантяване на тима. Френският национал призна, че може да се стигне до сходна развръзка, а мотивацията му е обвързвана с идния Мондиал 2018.

Мястото на Жиру в националния съществено се разклати

31-годишният футболист към момента не започва като титуляр във Висшата лига, като несъмнено загуби част от доверието на мениджъра Арсен Венгер. Наставникът все по този начин упорства, че някогашният ас на Монпелие си остава значим за тима, а статистиките поддържат сходно изказване – при 13-те си появи като запаса Жиру дотук съумя да наниже 4 гола.

Макар Венгер твърдо да отхвърли разлъка с Жиру след Нова година, само че очевидно самият състезател вижда нещата по иначе, изключително откакто на карта е заложено евентуалното му попадане в състава на Франция за Световното състезание по футбол.

„ Всяка седмица мисля за Световното първентсво, в действителност върша го съвсем всеки ден. Всеки път, когато излизам на терена е нужно да бъда по-клиничен и да се движа по график за Световното”, призна Жиру в изявление за френския еженденвик „ Л’Екип”.

Венгер безапелационен по проблема "Жиру "

„ Напускане на Арсенал? По време на паузите за националните тимове треньорът нормално ме предизвестява против сходен ход. Той ми сподели всичко, което искаше да ми каже. Всичко беше изцяло разумно и го разбирам. Дидие Дешан упорства да играя повече.”

„ Ако не бях в положение да си потегли през това лято, то това беше поради опциите, които имах. Нямаше да е добре да напусна просто поради самия акт, само че в последна сметка, даже през януари, още веднъж ще си задам този въпрос.”

„ Няма да е елементарно да намеря вярното решение и да направя точния избор, само че ще прегледам всички вероятни варианти”, добави Жиру.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР