Централният бранител на Черно море Даниел Димов е оптимист за

...
Централният бранител на Черно море Даниел Димов е оптимист за
Коментари Харесай

Даниел Димов: Предстоят ни доста тежки седем дни

Централният защитник на Черно море Даниел Димов е оптимист за представянето на отбора в идните седем дни, в които "моряците " ще изиграят три мача. Опитният бранител бе безапелационен, че ще се борят до дъно за класиране в Евротурнирите.

"Много скърбя, че не успяхме да вземем трите точки от мача със Славия. Имахме си обстановките и възможностите. Но тази среща към този момент е в предишното, предстоят ни други дуели, за които би трябвало да мислим. Очертава се много тежка седмица и определяща за бъдещето ни.

Откакто се завърнах в Черно море обстановката е една и съща. Всичко е в нашите ръце и зависи от нас - футболистите. В оставащите мачове всичко може да се случи, по тази причина би трябвало да побеждаваме във всяка среща. Трябват ни точки, тъй като нашата цел е Европа и ще се борим до края, с цел да я реализираме.

Срещу Витоша ще излезем по-освободени, откакто прекъснахме тази тежка серия без победа вкъщи. Но няма да бъде по никакъв начин елементарно против идния противник. Въпреки че нямат победа от началото на сезона играят сносно последните мачове. Трудно позволяват голове, като изключим последния дуел. Така че ние би трябвало да излезем на терена с ясното схващане, че ни би трябвало успеха.

"Работихме добре през седмицата, готови сме за тази среща. Разузнали сме противника и се надявам да победим Витоша ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР