Централният бранител на Барселона Роналд Араухо призова съотборниците си да

...
Централният бранител на Барселона Роналд Араухо призова съотборниците си да
Коментари Харесай

Араухо: Срещу Реал Мадрид ще покажем какво можем

Централният защитник на Барселона Роналд Араухо прикани съотборниците си да не се отпускат и да се върнат към същинското си лице в конфликта за Купата на Краля с Реал Мадрид в четвъртък. Каталунците изпратиха неприятна седмица, в която отпаднаха от Манчестър Юнайтед в Лига Европа, а по-късно изгубиха и от Алмерия в Ла Лига. 

" Ел Класико " постоянно е специфичен мач и всеки желае да играе в него. Реал е тим със страхотни играчи. Готови сме. Отборът е като семейство, всички сме близки един до различен. Идваме след две следващи загуби, само че тимът е добър и знаем капацитета си. Трябва да се събудим и да обърнем страницата. Остава още доста до края на сезона, а ние сме на върха в класирането ”, сподели Араухо. 
 Левандовски е контузен, пропуща дербито с Реал Мадрид Левандовски е контузен, пропуща дербито с Реал Мадрид
Барса води със 7 точки пред Реал Мадрид в Ла Лига и е любимец за спечелването на купата. Тимът на Чави Ернандес обаче има съществени кадрови проблеми. В четвъртък сигурно няма да играят контузените Роберт Левандовски, Усман Дембеле и Педри.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР