Централната избирателна комисия освободи член на общинската избирателна комисия в

...
Централната избирателна комисия освободи член на общинската избирателна комисия в
Коментари Харесай

Бомба в BulNews! ЦИК изхвърли член на ОИК в Борован, карал БМВ-то си пиян на мотика

Централната изборна комисия освободи член на общинската изборна комисия в Борован поради шофиране след приложимост на алкохол, научи извънредно организация BulNews.
В ЦИК е постъпил сигнал за наложено наказване „ отнемане от независимост “ на Калин Димитров Ценов и от комисията изискали копие от съглашението му със съда. От архивите станало ясно, че към 19.10 часа на 30 април, на улица във Враца, той управлявал лек автомобил БМВ, модел „ 325 ТДС “. Калин бил спрян за инспекция и бил тестван за приложимост на алкохол. Дрегерът отчел солидните 2.78 промила в издишания от него въздух.
Магистратите от Районния съд във Враца му наложили наказване „ отнемане от свобода” за 5 месеца, като осъществяването му е отсрочено за период от 3 години, считано от датата на одобрение на съглашението. На нарушителя е отнето и правото да ръководи МПС са период до 6 месеца.
След като разбрали за издънката на Калин, през вчерашния ден той незабавно бил освободен.
Решението предстои на обжалване пред Върховния административен съд посредством Централната изборна комисия в 3-дневен период от оповестяването му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР