Центърът за руски език и култура към Пловдивския университет Паисий

...
Центърът за руски език и култура към Пловдивския университет Паисий
Коментари Харесай

Пловдивският университет обяви 3 конкурса по повод 60-годишния юбилей от откриването на паметника на Альоша на Бунарджика

Центърът за съветски език и просвета към Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски ” разгласи три състезанието във връзка 60-годишнината от откриването на паметника на Альоша точно на Бунарджика, както в града под тепетата повече е прочут Хълмът на освободителите.

 21pl4012-alyoshamonument Конкурсите са за есе, детска рисунка и снимка, а тематиката е: „ То, что избор это Алёша, известно Болгарии всей “. Есетата могат да бъдат както на съветски, по този начин и на български, а оптималният им размер е 1800 знака.

Те, както и фотографиите, би трябвало да се изпращат на електронен адрес [email protected], до момента в който рисунките се предават на място в Центъра за съветски език и просвета в новата постройка на ПУ „ Паисий Хилендарски ” на бул. „ България ” 236 всеки работен ден от 9 до 12 часа.

Срокът за предаване на материалите по трите състезанието е 3 ноември (петък). Най-добрите работи от всеки от състезанията ще бъдат наградени на тържествения концерт, който ще се състои на 5 ноември в Дома на културата „ Борис Христов “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР