Центърът за подкрепа за личностно развитие към Община Варна организира

...
Центърът за подкрепа за личностно развитие към Община Варна организира
Коментари Харесай

Център за подкрепа за личностно развитие организира безплатни занимания за деца

Центърът за поддръжка за личностно развиване към Община Варна провежда безвъзмездни летни занимания за деца и възпитаници от града. Всички действия ще се организират след авансово записване и съставяне на групи до 20 деца.

От 25-ти юни до 13-ти юли ще се организира лятно учебно заведение „ Със занимания и игри – за специалностите научи ”. Лятна академия „ Опознай специалностите ” ще бъде проведена на 3-ти юли от 10,00 до 11,30 ч. в хотел „ Камелия “.

В урок 1 децата ще се срещнат с специалностите „ хотелиер “ и „ админ “. На 24-ти юли, на същото място, в урок 2 ще бъдат показани надлежно - „ готвач “, „ сервитьор “, „ барман “, „ сладкар “ и „ ресторантьор – кетъринг “.

А през август месец, в уроци 3 и 4, децата ще научат повече за специалностите „ ветеринарен доктор “, „ механик “, „ правист “ и „ юрист “. На 17-ти и 24-ти юли от 10,00 ч. в Държавния куклен спектакъл ще се организира професиографска екскурзия, а от 30-ти юли до 3-ти август ще бъде Седмицата на морските специалности.

Програмата включва срещи с водолаз, с капитан на транспортен съд и моряк, музейна разходка и сказка за военноморските специалности във Военноморски музей, посещаване в клуб „ Кап. Г. Георгиев ” и сказка с треньор по ветроходство, разходка в аквариума.

Центърът е с предмет на активност „ Кариерно насочване и консултиране “, според Закона за предучилищното и учебното обучение. За записвания и в допълнение информация тел. 052/ 303 664, e-mail: [email protected].
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР