Центърът за анализи и маркетинг дава над 1% засега на

...
Центърът за анализи и маркетинг дава над 1% засега на
Коментари Харесай

Зелените взимат над 1% за листата в София. Кандидатът Тончо Токмакчиев върви по-добре



Центърът за разбори и маркетинг дава над 1% към този момент на Партия на зелените за листата за общински съветници в София. Кандидат-кметът на зелените и артист Тончо Токмакчиев върви много по-добре и нагоре. Социолозите регистрират много по-голям капацитет на зелените в столицата с оглед, че хората харесват еко идеите. Те набраха скорост в Австрия, където са към този момент сериозна политическа мощ.

Първо публично изследване на публичното мнение в столицата преди локалните избори. Центърът за разбори и маркетинг на Юлий Павлов предвижда, че в София ще има балотаж сред претендентите за кмет Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.

Около 75% от запитаните споделят, че градът се е трансформирал към по-добро в последните години.

На първи тур за Йорданка Фандъкова биха дали своят вот 43,2%, за Мая Манолова – 39,2%. Според изследването надалеч обратно биха били Борислав Игнатов с 5,1% и за Ангел Джамбазки с 4%.

 Център за разбори и маркетинг
При балотаж успеха още веднъж ще е за Фандъкова, сочи изследването измежду 1007 пълнолетни жители на Столичната община сред 20 и 30 септември. За досегашния кмет биха дали вота си 47,1% от евентуалните гласуващи на първи тур, а за Манолова - 42,4 на 100.

ГЕРБ-СДС биха получили 38,7 на 100 от гласовете на евентуалните гласуващи в столицата, Българска социалистическа партия - 29,7%, „ Демократична България” - 7,9%, Вътрешна македонска революционна организация - 4,4%, „ Атака” - 1,6%, „ Движение 21” - 1,5%.

 Център за разбори и маркетинг

Проучването е със лично финансиране и е част от изследователската стратегия на Центъра за разбори и маркетинг.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР