Центърът на София отново е парализиран от колосални задръствания! Нищо,

...
Центърът на София отново е парализиран от колосални задръствания! Нищо,
Коментари Харесай

Гавра! Живи и мъртви гният в задръстването, което парализира София

Центърът на София още веднъж е неподвижен от колосални тапи! Нищо, че е работен ден и хората бързат да стигнат до офисите си, с цел да си изкарат прехраната!

Гаврата със столичани и гостите на града е тотална.

Заради ремонт по бул. " Васил Левски " е отворена единствено една лента, което в композиция с безумната велоалея по " Раковски " прави придвижването непроходимо.

Така първокласни лимузини пъплят като охлюви, паралелно до катафалките, в които се разлагат трупове. А трупове от инфаркти и рак в България, дал Господ!

На всичкото от горната страна през днешния ден стотиците хиляди участници в придвижването на София изпиха докрай и друга чаша с отрова. Жълтите павета бяха заградени поради следващата делегация. И колите още веднъж бяха натикани да обикалят по еднопосочните ленти към служащите, които режеха асфалта и пълнеха колите им с прахуляк.

На този декор абсурно звучаха и оправданията на общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация, който на въпрос на Клара Маринова за какво придвижването в столицата е блокирано, отговори: " Еми, такава е обстановката! Не знам за какво се получава по този начин. Ние от Вътрешна македонска революционна организация желаеме да създадем един прекрасен закон за погребалните организации ".

Съветникът е прав. Най-добре е той и сътрудниците му да създадат една погребална организация, в която да опеят всички, дръзнали да пътуват с персоналните си коли, с цел да влеят пари в стопанската система българска.

Спокойно, ковчези има за всички...

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР