Центърът на Рилски спортист Трей Портър заслужи отличието за най-полезен

...
Центърът на Рилски спортист Трей Портър заслужи отличието за най-полезен
Коментари Харесай

Трей Портър е MVP на rедовния сезон в НБЛ

Центърът на Рилски състезател Трей Портър заслужи оценката за най-полезен баскетболист в постоянния сезон в Националната баскетболна лига, оповестиха оп Българската федерация по баскетбол.

Американецът записа междинен коефициент на потребно деяние от 25,3, като е взел присъединяване в 24 мача досега, 22 от които като титуляр в петицата на Людмил Хаджисотиров. Той има приблизително по 23 минути на мач, в които е вкарал над 77% от стрелбите си. Портър хваща приблизително по 9,8 битки на мач.

Гардът на Ямбол Джеремая Пейдж, който ще е противник на Портър в четвъртфиналния плейоф, пък е най-хубав изпълнител. Пейдж има приблизително по 19,3 точки на мач при пукотевица от 48,2% в 24 мача.

Двама състезатели на Шумен, който завърши присъединяване си в шампионата, заслужиха три от самостоятелните оценки за постоянния сезон.

С две оценки в първия си сезон в България се снабди Маркъс Майърс. Той е най-хубав подавач със приблизително 6,2 асистенции на мач, а приключва сезона и с най-вече отнети топки приблизително на мач – 2,4.

Най-добър герой след постоянния сезон пък е сръбският му съотборник Деян Биелич с 12,7 овладени отскочили топки приблизително на мач.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР