Центърът на Оклахома Стивън Адамс е намерил интересен начин как

...
Центърът на Оклахома Стивън Адамс е намерил интересен начин как
Коментари Харесай

Център на Оклахома се е боксирал с крави във фермата си, за да поддържа форма

Центърът на Оклахома Стивън Адамс е намерил забавен метод по какъв начин да остане в оптимална форма по време на наложително прекратения за няколко месеца сезон в НБА. Новозеландецът е прекарал паузата във плантация в родината си, шегувайки се, че е упражнявал за подновяването на сезона с общителното съдейтвие на кравите си, с които се е " боксирал ".

What's Steven Adams feeding those cows!?

(via @royceyoung) pic.twitter.com/oaMMXF57XO
— ESPN Australia & NZ (@ESPNAusNZ) July 3, 2020
" Мисля, че това е първичният инстинкт на всеки човек, когато се случи международна рецесия - да прекара малко време във фермата си. Беше брилянтно. Кравите се оправят отлично. Боксирах се с тях ", показа Адамс за прекарванията си във фермата и добави: " Ситуацията е същата за всеки интернационален състезател. Те просто желаят да покрай хората, които обичат. Ако нещо се случи, ти постоянно искаш да си там "

Back on the Farm: Steven Adams’ Hiatus Experience.

https://t.co/qVnwB1XRDg#WholeNewGame | #ThunderUp pic.twitter.com/eP5c5F3VW3
— OKC THUNDER (@okcthunder) July 3, 2020 26-годишният баскетболист се завърна в Оклахома, с цел да възобнови подготвителна активност със съотборниците си. До прекъсването на сезона Адамс записва приблизително по 10.9 точки, 9.4 битки и 2.4 асистенции, а отборът му е пети в Западната конференция с баланс 40 победи и 24 загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР