Центърът на Минесота Тимбъруулвс Карл-Антъни Таунс поднови тренировки с тима,

...
Центърът на Минесота Тимбъруулвс Карл-Антъни Таунс поднови тренировки с тима,
Коментари Харесай

Карл-Антъни Таунс поднови тренировки след престой в болница

Центърът на Минесота Тимбъруулвс Карл-Антъни Таунс възобнови тренировки с отбора, откакто прекара няколко дни в болница. От Минесота не разкриха какво е било болестта на баскетболиста, което е било задоволително съществено, с цел да го прати в болница, само че допълниха, че той към този момент е в положително положение.

Таунс обаче няма да взе участие в контролата с Маями, която е по-късно през днешния ден, разкри старши треньорът Крис Финч.

" Той е в в действителност положително положение и се оправя доста добре. Когато става дума за бегови извършения, той в никакъв случай не е отвън форма. Може би в този момент му би трябвало още малко мощ, само че чакам до седмица да бъде подготвен на 100 %. Определено една седмица на естествени тренировки ще му помогне да се усеща доста по-добре ", разяснява Финч.

Очаква се Таунс да бъде подготвен за игра за първия мач на Минесота от новия сезон в НБА, който ще бъде на 19 октомври против Оклахома Сити Тъндър.

26-годишният Таунс има три участия в " Мача на звездите " и е настоящият победител в състезанието по пукотевица от тройката. През предишния сезон той записа по 24,6 точки, 9,8 битки и 3,6 асистенции приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР