Центърът на Киев е измамно спокоен и трудно може да

...
Центърът на Киев е измамно спокоен и трудно може да
Коментари Харесай

Измамно спокойствие в центъра на Киев

Центърът на Киев е лъжливо спокоен и мъчно може да се сраженията към града, съобщи сътрудник на Би Би си. Така че репортерите би трябвало да отидат до предградията, с цел да прегледат.

В северозападните подходи към Киев, където съветските десантни войски кацнаха на товарното летище в Хостомел през първия ден, има относително непрестанно придвижване. От през днешния ден има чувството, че или има патова обстановка, или това е част от релативно мъртвило, по време на което руснаците се доставят, а украинците построяват защитата си.

В региона се намира и спрелият съветски ескорт, дълъг 40 километра. Докладите на американските военни споделят, че в този момент той се прегрупира.

Тази заран излязох на североизток, към Бровари, където в четвъртък украинците стопираха опита на съветски танкове да продължат към Киев. Районът беше спокоен, само че бойците на последния контролно-пропускателен пункт преди фронта бяха напрегнати, отказвайки да пропуснат локалните хора да вземат движимости от домовете си. Войниците описаха, че през нощта са били обстрелвани. /БГНЕС, Би би си
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР