Центърът на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд претърпя операция на слепоочието,

...
Центърът на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд претърпя операция на слепоочието,
Коментари Харесай

Филаделфия ще бъде без Джоел Ембийд поне две седмици

Центърът на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд претърпя интервенция на слепоочието, която ще го извади от игра за неопределен срок, оповестиха от клуба. Камерунецът, който по-рано този сезон записа първото си присъединяване в " Мача на звездите " в НБА, се сблъска със съотборника си Маркел Фулц по време на триумфа над Ню Йорк Никс в сряда, а направените проучвания демонстрираха, че Ембийд има строшаване.

Центърът, прочут с прозвището си " Процеса ", не бе включен в групата на отбора за гостуванията на Атланта и Шарлът, като се чака да пропусне и още мачове до края на постоянния сезон. Според експерти времето, нужно за възобновяване от сходна контузия е сред 2 и 4 седмици. Редовният сезон завършва в средата на април, а в случай че Ембийд не успее да се възвърне в границите на идващите две седмици, то той ще пропусне първия кръг на плейофите, за който Сиксърс имат обезпечено място.
I guess I gotta trust “The Process” that I’ve been preaching... Unfortunate freak accident but I’ll be more than fine. Injuries jokes coming in 3,2,1 #TheProcess #Two-Face pic.twitter.com/6Q2wXaOC6C
— Joel Embiid (@JoelEmbiid) March 30, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР