Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от средното за месеца,

...
Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от средното за месеца,
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква днес

Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от междинното за месеца, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.     

Днес още веднъж ще бъде слънчево. След обяд над планините в западната половина от страната ще се развие купеста облачност и на обособени места там ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, най-вече южен вятър. Горещо време с оптимални температури най-вече сред 31° и 36°, по-ниски по Черноморието, в София – към 31°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, след обяд – до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 24° и 28°. Температурата на морската вода е към 23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд основно над Рило-Родопската област и Западна Стара планина ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – до сдържан вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра – към 17°.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР