Ценни съвети за тренировки и хранене, за да постигнем по-добра

...
Ценни съвети за тренировки и хранене, за да постигнем по-добра
Коментари Харесай

Tреньорът Боби Лазаров: Приемайте въглехидратите преди и след тренировка

Ценни препоръки за тренировки и хранене, с цел да реализираме по-добра форма, даде треньорът Борислав Лазаров в предаването „ Тази неделя” по bTV.

Той предлага да насочим въглехидратите преди и след подготовка, когато имаме максимален разход на сила. Може да се включат и в закуската.

Трябва да се храним по-редовно, да ядем сред 3 и 5 пъти дневно, наложително да закусваме, да хапваме плодове понякога, с цел да можем да не ядем сладко, добави той.

Плодовете би трябвало да се ядат не за десерт, а сред храненията или пък да ги включим в закуската. „ Хубаво е плодовете да се употребяват главно до 12 ч., а по-късно да ги ограничим, тъй като се води, че организмът ни няма ензимите, с които да ги обработи след това”, изясни Боби Лазаров. Той показа и рецепта за домашни шоколадови бонбони, които са подобаващи и за вегани.

Стават извънредно вкусни, само че са и много калорични и не би трябвало да се прекалява с тях, предизвести Лазаров.

Хората доста бързо се отхвърлят, защото резултатите им са мудни. Трябва да схванат, че няма по какъв начин нещата да се случват прекомерно бързо. Просто има физически процеси, които не могат да се извършат от тялото за толкоз малко време, колкото им се желае на хората, означи треньорът.

По думите му резултати може да се видят и на втората или третата седмица според от това с какво наднормено тегло е индивидът и какво желае да реализира. Един месец е минимумът да забележим някакви резултати, които ще можем да задържим и да ни стимулират за в бъдеще, безапелационен беше Боби Лазаров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР