Цените на петрола са повишиха в ранната търговия в четвъртък,

...
Цените на петрола са повишиха в ранната търговия в четвъртък,
Коментари Харесай

Цените на петрола се повишиха след вчерашния рязък спад

Цените на петрола са покачиха в ранната търговия в четвъртък, откакто предходната сесия сортът Брент регистрира най-голямата си еднодневна загуба от седем седмици, до момента в който пазарните играчи преоценяват позициите си на фона на протоколите от последното съвещание на Федералния запас на Съединени американски щати, написа Ройтерс.

Към 9:00 часа българско време през днешния ден сортът Брент нарастна с 0,24 $, или 0,30%, до 80,84 $ за барел, до момента в който цената на американския лек недопечен нефт WTI се увеличи с 0,22 $, или 0,30%, до 74,17 $ за барел. И двата бенчмарка паднаха с повече от 2 $ предходния ден заради упованията за по-агресивни нараствания на лихвените проценти.

Протоколите от последното съвещание на Федералния запас на Съединени американски щати, които бяха оповестени в сряда, демонстрираха, че болшинството от чиновници на централната банка са съгласни с мнението, че рисковете от висока инфлация остават основен фактор, оформящ паричната политика, и подсигуряват удължение на цикъла на повишението на лихвените проценти, до момента в който тя бъде овладяна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР