Цените на двата основни сорта петрол в четвъртък се повишават

...
Цените на двата основни сорта петрол в четвъртък се повишават
Коментари Харесай

Цената на петрола расте незначително след вчерашния силен спад

Цените на двата съществени сорта нефт в четвъртък се покачват след внезапния спад ден по-рано с над 4 %. В резултат на това намаляване, което е най-голямото за последния половин месец котировките се върнаха към тези от средата на декември, излиза наяве от коментара на MarketWatch.

Инвеститорите правят оценка опасността от по-нататъшно усилване на напрежението сред Съединени американски щати и Иран, която не оказа кой знае какво въздействие върху добива и експорта на Близкия Изток.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи за решението за въвеждане на нови стопански наказания против Иран. „ Съединени американски щати неотложно ще вкарат спомагателни стопански наказания против иранския режим “, сподели Тръмп в сряда в Белия дом по време на изказване, обвързвано с проектите за разрешаване на иранската рецесия. Той не посочи обаче в какво ще се заключават ограниченията.

Доналд Тръмп означи, че администрацията ще продължи по едно и също време и да изследва разновидностите за ответни дейности против обстрелът от страна на Иран на базите в Ирак, в които обитават американски военни. Президентът на Съединени американски щати съобщи също по този начин, че Вашингтон е подготвен за мир с всеки, който желае това.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР