Цените на биткойн са на нови рекордни нива в много

...
Цените на биткойн са на нови рекордни нива в много
Коментари Харесай

Защо цената на биткойн все още може да пада

Цените на биткойн са на нови рекордни равнища в доста валути. В долари криптовалутата е повишена с повече от 40 % през последния месец. Върхът от $69 000 в границите на деня, избран през 2021 година, е наоколо. Вълнението се подхранва от утвърждението на спот борсово търгувани фондове в Съединени американски щати. Очакваните промени в метода, по който биткойните се основават или „ копаят “ в края на април, способстват за лудостта.

Събитието „ разполовяване “, което се случва на всеки четири години, е записано в биткойн кода от неговия основател като средство за увеличение на дефицита. Това значи, че броят монети, които миньорът получава като премия за довеждане докрай на всяко пресмятане, ще падне от 6,25 на 3,125. Това механично покачва индустриалните разноски и в същото време понижава предлагането.

Независимо дали смятате, че биткойнът има действителна стойност, цените остават обвързани с тези съществени фундаменти. Мненията за първото се трансформират с повишаването на всеобщото приемане; към 70 милиарда дола...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР