Ценен кадър се завърна в редиците на седемкратния шампион на

...
Ценен кадър се завърна в редиците на седемкратния шампион на
Коментари Харесай

Шампион с Левски и Лудогорец се завърна в Разград

Ценен кадър се завърна в редиците на седемкратния първенец на България Лудогорец. Д-р Валентин Великов, който е приключил Медицинския университет в София през 2002 година, е новото лице в медицинския щаб на представителния отбор на " орлите ". Д-р Великов заема мястото на румънеца Раду Палигора, който към този момент не е част от разградския клуб.

Специалистът няма да има потребност от акомодация, защото познава чудесно ситуацията на " Лудогорец Арена ". Той бе доктор на отбора от дебютния му мач в " А " група през юли 2011-та до отстраняването на сръбския гранд Партизан (Белград) в третия прелиминарен кръг на Шампионската лига две години по-късно.

Като част от екипа на Ивайло Петев в Лудогорец, Великов е повторен първенец на България, както и притежател на Купата и Суперкупата, извоювани при историческия требъл през сезон 2011/2012. Специализиралият спортна медицина в столичната болница " Проф. доктор Димитър Шойлев " доктор има сериозен опит във футбола зад тила си.
 Историческа първа купа за Лудогорец @@@
Дълго време Великов бе част от екипа на Станимир Стоилов при престоя му отпред на Левски. Впоследствие пък докторът работи няколко години с Ивайло Петев, като го следваше неразделно в тимовете, в които работеше актуалният ментор на саудитския Ал-Кадисия. Великов има опит в кипърските АЕЛ (Лимасол) и Омония (Никозия), както и в хърватския гранд Динамо (Загреб).
Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  Дунав 0:2краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР