Цената на тока е висока, защото крадат. Всеки ден трупат

...
Цената на тока е висока, защото крадат. Всеки ден трупат
Коментари Харесай

Борисов: Ново правителство е идеалният вариант за ГЕРБ, a за държавата – банкрут

" Цената на тока е висока, тъй като крадат. Всеки ден натрупат в офшорките си големи облаги. В други бели страни се приказва кой ще е министър председателят, кой ще е финансов министър, кой ще е общественият министър. В програмата на нашите хубавци има единствено едно нещо – Рашков на КПКОНПИ, с цел да ги прикрие. Поставят го там, с цел да им пази откраднатите пари. Но той ще ги държи в послушание ". Това разяснява водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов пред публицисти във Варна, съобщи БГНЕС.

" Вчера мафията си прави държавно управление. Има Такъв Народ мафия ли са или не са? Ако създадат държавно управление с Има Такъв Народ, значи ли това, че държавното управление ще е на мафията? В България единственото значимо през днешния ден е ще има ли КПКОНПИ на Бойко Рашков, нищо друго не съществува – ток, газ, вода. Искат Рашков да е в КПКОНПИ, с цел да им пази откраднатите пари. Накрая ще ги излови и тях ", разяснява Борисов.

По думите му има доста, доста работа, с цел да се оправи това, което направи „ Промяната”. До края на годината най-малко още 5 милиарда дълг им би трябвало, с цел да вържат някак си салдото, уточни Борисов.

Според него цената на природния газ за август ще е с 60% по-висока. " Техният партиен КЕВР обаче ще мълчи до 15-и август ", съобщи Борисов. Относно прекратения меморандума с Gemcorp ( " Джемкорп " ) ден преди общественото чуване водачът на ГЕРБ счита, че го замитат. " Защо не го прекратиха незабавно, отчетът на ДАНС е от преди три месеца. Сега замитат следите. Това са за милиарди долари корупция, подписани в Гранитна зала. Като видяха, че не могат да ги откраднат, бързо замитат следите ", сподели водачът на ГЕРБ.

Според него ново държавно управление в границите на връчения трети изследователски мандат би означавало злополука за страната, за ГЕРБ обаче това е идеалният вид, " тъй като още през август месец те ще затънат с ток, вода и всичко. За ГЕРБ ново държавно управление е идеалният вид, за страната – фалит. Сега ще видите по какъв начин Политическа партия ще изиграят Българска социалистическа партия, ще си гласоподават Рашков и отново ще отидат на избори, тъй като през днешния ден те са най-близко до ГЕРБ ", счита Борисов, визирайки електоралните настройки. " Тази „ промяна” българинът ще усети най-силно на есен. В последна сметка като ти пристигна сметката за парното, разбираш за каква смяна става въпрос ", заключи някогашният министър председател. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР