Обществото ни очаква съдържателен политически дебат - по-малко черен пиар

...
Обществото ни очаква съдържателен политически дебат - по-малко черен пиар
Коментари Харесай

Радев в навечерието на кампанията: По-малко черен пиар и повече идеи

" Обществото ни чака изчерпателен политически спор - по-малко черен пиар и повече хрумвания за бъдещето на България. Всяка партия би трябвало да съобщи по какъв начин вижда това бъдеще, по какъв начин ще направи България по-успешна и за какво желае властта. Крайно време е дневният ред на партиите да се срещне с дневния ред на обществото. То чака от партиите съответни отговори по какъв начин ще се вземат решение наболелите проблеми ", сподели пред публицисти президентът Румен Радев.

Той прикани всички партии да положат систематични старания акцията за избори на народен парламент да не заглушава и измества изцяло дебата за бъдещето на обединена Европа.

Радев изрази очакване в идната акция за избори за Европейски парламент да се чуе изчерпателен спор за бъдещето на Европа.

Според него всеки, който претендира да съставлява България в Екологичен потенциал, би трябвало да съобщи ясни позиции по какъв начин ще способства за напредъка на целия Европейски Съюз, само че и за отбраната на българските национални ползи във връзка с мащабите и скоростта на преход към зелена стопанска система, преустановяване на войната сред Русия и Украйна.

" Днес е ден на респект към дребното останали български ветерани, участници във Втората международна война, към хилядите българи, взели участие в тази война, към хилядите дали живота си за успеха над нацизма. Благодарение на тяхната всеотдайност се откри пътя към днешна мирна и обединена Европа. В Деня на Европа дано си пожелаем Европейски съюз, който още по-активно се ангажира и способства още по-ефективно за развиването на страните членки. Очаквам Европейски Съюз да се ангажира по-активно с одобряването на правилата на демокрацията и на спазването на човешките права, на правовата страна в страните от Западните Балкани, които обявиха своите упоритости за присъединение към Европейския съюз ", сподели още Румен Радев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР