Цената на природния газ за Сърбия на Газпром е 12,97

...
Цената на природния газ за Сърбия на Газпром е 12,97
Коментари Харесай

Газът за Сърбия по-евтин, отколкото за нас, след като й построихме тръба за 3 млрд.лв. от джоба си - slava.bg

Цената на природния газ за Сърбия на Газпром е 12,97 Евро/МВтч. Да напомним че в цената за Сърбия влиза и разхода по транспорт през България?!

Цената у нас сега е 13,5 Евро/МВтч и се изпълвам с едно геостратегическо "густо ". Сбъдната фантазия - на картата съм.
Сърбия не е дала нито цент за строителството на газопровода, ние дадохме 3 милиарда лв.. Погледнато въпреки това, това е доказателство че сме по-богати от тях и имаме пари. Гледам от високо на сърбите, като на едни сиромаси.
Още по-стратегическо ми става.
Направо се възнамерявам дали да не предложа Бойко Методиевич за Нобел по стопанска система.
Но това не е всичко.
Газекспорт заплаща на входа на системата от Турция към нас два пъти по-малко от родната горделивост Булгаргаз, пък и всеки различен, който се опита да внесе по-евтин газ, тъй че през цената на достъп и транспорт да не може да се конкурирате с Газпром. Така е хептен несъмнено, че българските консуматори, а не сръбските заплащат сметката за многомилирадната инфраструктура на Газпром в България. И тогава към този момент излитате в галактическите небеса на неповторимия свят на Бойкономиката.
Българи, юнаци, още геострагези, най-много гласоподаватели.
Хубаво ми е. Хак им е и на сърби, и на румънци, гърци, турци и сие. Може да имат по-евтин газ, само че НИЕ съдебномедицинска експертиза НА КАРТАТА, а те са отвън нея, въобще отвън историята.
Гордостта цена няма, както в никакъв случай не е писал или твърдял нито един стихотворец.
Но вие го приемете за откъс от джипката, който е към този момент нова класика ", написа анализаторът Илиян Василев.
Помолихме за коментар на съответните цифри и обстоятелства Булгаргаз, откъдето потвърдиха, че България в действителност има по-висока цена на съветския газ от Сърбия, без значение, че за комшиите в нея е включен и преносът през наша територия па газопровода, който построихме от джоба си със заем, взет от кабинета, провел цялата процедура. Ние НЕ използваме този газопровод и няма да го използваме, до момента в който работи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР