Цената на биткойна значително падна вчера. Тя се задържа на

...
Цената на биткойна значително падна вчера. Тя се задържа на
Коментари Харесай

Цената на криптовалута №1 се срина само за няколко минути

Цената на биткойна доста падна през вчерашния ден. Тя се задържа на към $42 000. BTC падна с съвсем 10% от равнището от $44 000 в границите на няколко минути. Биткойнът се търгуваше на $41 700, спад от към 5% в границите на последните 24 часа.

Акциите на компании, свързани с криптовалута, паднаха внезапно след бързия спад на биткойн за една нощ. Тези на MicroStrategy, която държи съвсем 175 000 BTC се намалиха с 6%. Пазарният показател на CoinDesk, също се намали с 5%.

Акциите на няколко компании се покачиха повече над два пъти от началото на годината, на фона на ралито на пазара на криптовалути, падащите лихвени проценти и нарасналото очакване за допустимо регулаторно утвърждение на борсово търгуван фонд за криптовалута.
 Снимка 645710
Източник:

Според специалисти цената на биткойн към момента може да падне доста, без да спре цялостния прогресивен тренд. Способността да се задържи над $42 000 в допълнение ще ускори аргумента, че това е единствено кратковременен спад и настроенията като цяло остават възходящи.

Наскоро специалисти по криптовалутите дефинираха придвижването на цената на Bitcoin като нов " бичи поход ", като огромна част от хората от криптоиндустрията предвиждат още по-големи исторически върхове за най-голямата криптовалута през 2024 година. Според тях цената на Биткойн може да доближи внушителните 100 000 $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР