Цена от 600 хил. лв. плати клиент на Автосалон София

...
Цена от 600 хил. лв. плати клиент на Автосалон София
Коментари Харесай

Продадоха кола за 600 000 лева в България

Цена от 600 хиляди лева заплати клиент на Автосалон София 2022 за Brabus D40, най-скъпата кола на ревюто. Сделката бе подписана тъкмо пред нас, а по избор на новия притежател автомобилът заключен, с цел да не влиза повече никой в него. Успяхме обаче да го заснемем от вътрешната страна преди този момент и да ви го покажем, написа сайтът vsi4kibri4ki.com.

Базата е на Mercedes 400d, който коства 122 хиляди евро без Данък добавена стойност. Brabus е тунинговал колата до 370 к.с. и 750 Нм. Има състезателен шумозаглушител и Brabus Widestar пакет, голям брой карбонови детайли и кожен салон.

Реално Автосалон София 2022 в не дребна степен съставлява складовата наличност на вносителите, мощно ударени от рецесията в производството поради дефицита на чипове и войната в Украйна. Не са малко колите на салона, които са у нас единствено имиджово и занапред следва отварянето на продажбите им в идващите месеци, като Ford Bronco, Ford Mustang Mach-E и марката Ora. Поради сложните доставки огромна част от експонатите са продадени преди салона и участват на щандовете преди да бъдат предадени на клиентите им.

Такъв е казусът с показания през вчерашния ден Mercedes SL, който като експонат коства 323 500 лева Изцяло електрическите експонати EQS и EQE също са закупени. Новото потомство Range Rover също има притежател, както и Jaguar F-Type SVR.

Audi e-tron GT на щанда не се продава, само че на салона е подписана договорка за RS Q8 за 380 000 лева, както и за Q5 и Q3, които имат специфични условия за салона в даване на безвъзмездни варианти. Ексклузивни предложения за салона има и BMW. На щанда М850i Гран Купе за 263 000 лева чака своя притежател, както и топ версията iX M60. Вече са закупени изложените М4 и i4.

Skoda Enyaq Coupe RS на щанда на компанията с цена 135 000 лева също не е продадена, тъй като експонатът не се продава и вносителят ще го употребява в шоурума си, само че се одобряват поръчки за същия модел и настройка, които да бъдат доставени съгласно изискванията на производителя.    

В същото време най-евтината кола на салона - Citroen Ami, на цена едвам 20 хиляди лева, се радва на голям интерес, само че към момента няма поръки заради уточняване на спецификациите с производителя. Реално за цената на Brabus D40 можете да купите цяла флотилия от 30 автомобила Ami.

Салонът продължава до 12 юни в Интер Експо Център.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР