Целулитът е най-актуалния проблем с кожата, който засяга дамите и

...
Целулитът е най-актуалния проблем с кожата, който засяга дамите и
Коментари Харесай

4 мита за премахване на целулит, които НЕ работят

Целулитът е най-актуалния проблем с кожата, който визира дамите и от който те се тормозят. Всяка търси решение за премахването му, само че такова няма. Щом се появи един път, целулитът се отстранява извънредно мъчно. Решението е да се научите да обичате това свое несъвършенство и да разберете, че мъжете не му обръщат огромно внимание. За тези, които въпреки всичко се пробват по всевъзможен начин да го отстранен, слушайки разнообразни препоръки – ето 4 мита за елиминиране на целулита, които не работят и не заслужават вашите старания.

1. Премахване на целулита с лосиони за тялото – евентуално сте прочели, че кожата би трябвало да бъде хидратирана непрестанно с овлажняващи лосиони за тяло. Може би в комерсиалната мрежа сте разкрили и специфични кремове за понижаване на целулита. Е, дами, няма такива чудодейни кремове и това е истината. Целулитът не е проблем на кожата е на мускулните нишки под нея. Проблемът е подкожен и кремовете няма по какъв начин да му подействат. Колкото и да мажете зоните на целулит със скъпи артикули, те няма да избледнеят.
 Митовете за целулита, в които е извънредно време да спрете да вярвате Митовете за целулита, в които е извънредно време да спрете да вярвате
Около 80-90% от дамите имат целулит. Той визира и доста по-малък % от мъжете.  Според лекарите терминът " целулит " в медицин...

2. Премахване на целулита с козметични процедури – множеството реклами ще се постараят да ви обяснят какъв брой са съвременни и ефикасни тези процедури, само че единственото, което ще загубите след тях, са парите ви. Редица дами споделят, че има всякакви белези, рани и болежка след сходна процедура, а целулитът си остава. Не се доверявайте за лазерни процедури, такива, включващи фолио и така нататък Няма никакъв смисъл от тях.

3. Целулитът е генетичен проблем – това не е напълно правилно. Може да видите родственици с целулит на едно и също място, само че това не е генетика. Просто нито една от тях не е съумяла да заздрави и подтиква мускулите в тези зони. Както споменахме целулитът е проблем на мускулите, не на кожата. Ето за какво е значимо да наблегнете на съответните проблематични зони в посока стягане на мускулите.

4. Премахване на целулита съгласно възрастта – целулитът може да бъде отстранен с избрани извършения, наблягащи на проблемите зони. Няма значение на каква възраст сте и дали той се е появил в тийнейджърските ви години, след раждане или в други интервал от живота ви. Може да изпълнявате упражненията на всяка възраст. Целулитът се появява поради не задоволително тренировки на мускулите, ето за какво с подобаващи такива мускулите ще се заздравят и той ще изчезне.

Целулитът може да бъде отстранен със серия извършения, които подтикват мускулните групи в региона на бедрата, ханша, дупето, корема и краката. С тях мускулите ще се заздравят, издигнат и оформят по метод, по който кожата ви ще наподобява отлично, формата на тялото – също.
 Как се образува целулитът и по какъв начин да го преборим Как се образува целулитът и по какъв начин да го преборим
Целулитът няма нищо общо с наднорменото тегло и се появява и върху най-слабите бедра. Всъщност, цели 80 % от дамите имат забележима форма н...

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР