Целта за България е да се дестабилизира управлението, да се

...
Целта за България е да се дестабилизира управлението, да се
Коментари Харесай

Ген. Запрянов: Целта с Кримския мост е да се мобилизира проруският елемент в България

" Целта за България е да се дестабилизира ръководството, да се появи подозрение, да се активизира проруският детайл в България, добави той. "

 

" След като държавното управление излезе с публична позиция, можем да считаме, че България е изчистила своето име. "

 

" Абсурдно е сходно количество гърмеж да премине толкоз граници. Това, което се случило, е квалифицирано и осъществено в Русия. Не е допустимо толкоз огромно количество гърмеж да влезе в Русия, без да е засечено. Но руснаците нямат интерес да кажат истината, сподели Запрянов. "

 

" Интересно е по какъв начин е изчислено тъкмо в този миг да се взриви бомба и на моста да има влакова комбинация цистерни с гориво. Руските проверяващи би трябвало да кажат какъв тип е взривното вещество, водачът самоубиец ли е или камионът е взривен отдалечено. Ако е употребен термитен гърмеж, нещата опират до Русия, Украйна не разполага с такава технология ", разяснява някогашният зам.-министър.

 

" Демократичният свят подозира, че това събитие се употребява незабавно от Путин като опрощение за удари по цивилното население а Украйна, което се квалифицира като терористичен акт в интернационалното право. Взривът може да е умислен за да послужи като развързване на ръцете на Русия за сходен вид бойни дейности ", сподели още ген. Запрянов.

 

Той бе безапелационен, че страната ни би трябвало да даде военна помощ на Украйна и има с какво да помогне на нападнатата страна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР