Целта е в следващите 20 дни публиката да се захранва

...
Целта е в следващите 20 дни публиката да се захранва
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Целта на записите е да се появи дипфейк в следващите 20 дни


" Целта е в идващите 20 дни публиката да се зарежда съсзаписи, с цел да може преди изборите да се появи един непоносим дипфейк запис, напълно подправен, и той да съсипе всичко, за което се борим ", разяснява Христо Петров/Ицо Хазарта/ предbTVднес настоящата политическа конюнктура по време на предизборната акция.

Хазарта съобщи, че е направена експертиза на„ скандалните “записиот последните два дни и тя изрично демонстрира,чекачеството им е било съвършено, само че след това е влошено съзнателно ирепликите са образувани с„ рязане и лепене “, с цел да се утежни.

„ Целта е хората да свикнат с неприятното качество на записите и в идващите дни, когато се появи дийпфейк записът, ще чуят и него и той ще съсипе дефинитивно това, което се опитваме да създадем. Това е сюжетът, който се приготвя. Тетретират българското общество като аквариум с рибки, на които им пускат понякога нещо да хапват, каквото им се даде. Но българите не са рибки от аквариум и това ще даде противоположен резултат. "

И калната акция към този момент дава противоположен резултат, а методите наизлизат нескрито. Атаката с манипулираните записи против Политическа партия продължава към този момент два дни, а партията отбелязва увеличена дарителска поддръжка. От Политическа партия през днешния ден благодариха сърдечно на донорите си, че оказват помощ и остават с тях, когато е най-трудно.

„ Очакваме още доста мръсни удари и фалшификации. Целта им е да свикнете, че връщането към застоя, постната пица и институциите-бухалки е неизбежно.Не се примирявайте! Можем да живеем в естествена европейска България! “, споделят от Политическа партия.

А кои са „ Те “, от кое място идват записите и това ли е верният въпрос, който би трябвало да си задава обществото – „ Те “ са хората, които към този момент повече от 30 години ръководят тази страна в сянка.Като персона не мога да кажа,подозирам, че енякой, койтоупоритоотказвавашите предложения заинтервюта ", посочилаконичноПетров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР