Целта е да се произвежда по един автомобил на денКметовете

...
Целта е да се произвежда по един автомобил на денКметовете
Коментари Харесай

Новата производствена линия за лекотоварни автомобили L City бе открита в Русе

Целта е да се създава по един автомобил дневно

Кметовете на Русе и Гюргево Пенчо Милков и Андриан Ангелеску, и изпълнителният шеф на Син Карс Росен Даскалов срязаха лентата на новата индустриална част от Центъра за изследване и разработки на компанията в Русе.

„ Радвам се, че част от силата на нашия прелестен град се гради от вас “, сподели кметът на Русе и пожела триумф на новото произвеждане.

То включва всички стадии от построяването на новите лекотоварни коли L CITY. С автоматизираната технология за заваряване Син Карс си слагат за цел да създават по един автомобил дневно.

„ След като в българския обект се изчистят всички процеси, в Румъния ще бъде прехвърляно производството на даден модел, защото изискванията за бизнес в прилежащата страна са доста положителни “, разяснява Росен Даскалов.

Русе ще се резервира като Център за изследване и разработки, основен за производството на всеки идващ модел.

„ В Община Русе се ориентираме към потреблението на електрически коли с по-малък въглероден отпечатък и ще съм изключително горделив, в случай че идващият закупен от нас автомобил е създаден от русенци за русенци “, сподели кметът Пенчо Милков.

Линията беше благословена и с церемониален водосвет от свещеници от Русенската митрополия. Специални посетители на събитието бяха и ръководителят на Общинския съвет Иво Пазарджиев, ректорът на Русенския университет акад. Христо Белоев и проф. арх. доктор Тибериу Флореску – ръководител на Румънския указател на урбанистите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР