Целта е да се изперат някои политически фигури и да

...
Целта е да се изперат някои политически фигури и да
Коментари Харесай

Демерджиев: Започва пране на политически фигури

Целта е да се изперат някои политически фигури и да им се съобщи друг образ в обществото. Това се чака да докара до по-добри изборни резултати. Това сподели някогашният длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в предаването „ Тази заран “ по отношение на оставката на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Започва пране на политически фигури

„ Наблюдаваме поредност от дейности, които водят до смяна в тази политическа партия. Очевидно това има по-голяма цел, която не визира единствено нея “, сподели той. „ Нямам данни Ахмед Доган да е излизал от политиката. Въпросът е дали обществено извършва функционалностите си или като почетен ръководител. Новото е ролята на Делян Пеевски “, безапелационен бе Демерджиев.

Скандалът с машините за гласоподаване

Той разяснява абсурда с машините за гласоподаване. По думите му при тези избори Министерския съвет отказал да влезе във взаимоотношение с ЦИК.

„ Регулярните срещи, които служебните кабинети организираха 4 години, с цел да има почтени избори, не бяха провеждани “, сподели някогашният вътрешен министър. „ Справката на ДАНС е отишла още на 26 октомври на бюрото на премиера Денков и в ЦИК “, акцентира Демерджиев.

По думите му това закъснение с ден и това, че не от Денков, а от Народното събрание сме научили за отчета на ДАНС демонстрира, че е бил изработен опит да се прикрие.

„ ЦИК не основава решението си на този отчет. Но те ясно са показали,че неналичието на годно засвидетелствуване на машините е повода да се откаже машинното гласоподаване на първия тур “. Това съобщи Демерджиев.

Дали  Радев би трябвало да уволни шефа на ДАНС

Трябва да се видят претекстовете, само че е неприемливо Николай Денков да си мисли, че има право да редактира информацията, която ръководителя на ДАНС подава до „ тримата огромни “. Шефът на ДАНС би трябвало да подава идентична информация на премира, президента и ръководителя на Народното събрание. Не може министър председателят да изисква авансово да редактира тази информация. Това сподели Демерджиев за това дали Румен Радев би трябвало да освободи шефа на ДАНС.

По думите му се извършва сюжетът от записите. Министерство на вътрешните работи било обезглавено и всекидневно се търсели аргументи да бъде махнат и ръководителят на ДАНС.

Демерджиев акцентира, че Съединени американски щати високо отличили ДАНС в работата им като партньорска работа.

Той честити празника на българските служител на реда във връзка Архангеловден.

Още вести четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР