Целта е да бъдат изведени на преден план краткосрочните приоритетите,

...
Целта е да бъдат изведени на преден план краткосрочните приоритетите,
Коментари Харесай

Мария Габриел: Да останат хора, които за първи път са министри, без заместници, е много труден момент за тях

Целта е да бъдат изведени на напред във времето краткосрочните целите, които ще ни разрешат да имаме резултати, и по този начин да убедим българските жители, че това държавно управление е освен работещо, а и устойчиво държавно управление. Това сподели Мария Габриел пред публицисти, съобщи кореспондент на " ".

По мотив земетресението в Пловдив вицепремиерът съобщи, че още се правят оценка вредите и прикани всички да бъдат спокойни.

" Не мисля, че би трябвало да съпоставяме промяната на шефовете на Национална агенция за приходите и " Митници " с заявките за чистки в държавната администрация. Несъмнено да останат министри, хора, които за първи път са министри, без заместници, е доста сложен миг за тях. Разчита се на зам.-министрите да споделят в какво се състоят нещата, какви са положителните практики. Важно е министрите да могат да подберат своя екип ", сподели още Габриел.

" Ние, с Николай Денков, ще обърнем внимание на зам.-министрите, както на министрите. За нас е значимо ние също да сме в течение, само че министърът има своята независимост на избор. Това е негово право, само че търсим експертен профил - хора, потвърдени със своята експертиза ", добави тя.

"
Всичко за Вашата сватба
Асен Василев има право да разчита на собствен екип. Предстои взимане на бюджет. Темите за приходите и разноските са извънредно значими ", сподели в умозаключение Мария Габриел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg