Целият свят се смее на руския президент Владимир Путин, защото

...
Целият свят се смее на руския президент Владимир Путин, защото
Коментари Харесай

Путин стана за смях - оказа се, че ракетите "Кинжал" и "Циркон" не са хиперзвукови

Целият свят се смее на съветския президент Владимир Путин, тъй като ракетите " Кинжал " и " Циркон " не се трансфораха в оръжия-чудо, както твърди той, и хората, които най-малко малко схващат от физика, доста добре знаят това. Това сподели специалистът по авиация и някогашен инженер-изпитател в конструкторското бюро " Антонов " Константин Криволап пред телевизия FREEДОМ. Путин назова " непобедими " въпросните ракети, само че в Украйна към този момент има данни, че са били свалени със западни системи.

" Това не са хиперзвукови оръжия. Много балистични ракети, които летят високо и надалеч, имат хиперзвукови скорости в избран миг от траекториите си. Но това не значи, че те са станали хиперзвукови ракети. Тоест и " Кинжал ", и " Циркон " като цяло са тъкмо такива, да кажем, квазибалистични високоскоростни ракети. Но това не са хиперзвукови ракети, това е напълно различен клон на науката ", съобщи Криволап.
 
 Русия за първи път е употребила хиперзвукова ракета Русия за първи път е употребила хиперзвукова ракета " Циркон " в Украйна Източник: 24tv.ua
Разработчиците на въпросните съветски ракети доста добре знаят това. По един или различен метод всички хора, които най-малко малко схващат от тази материя, се смеят на Путин за неговите " оръжия-чудо ", които сякаш са неуязвими от вражеските системи.
 
" И доста хора схващат това, тъй като в страна, в която мнозина имат висше обучение, са ги учили най-малко малко физика в учебно заведение, изключително откакто там има по-старо потомство, което може би към момента схваща тази физика ", съобщи Криволап.
 
За страдание тези ракети не престават да съставляват огромен проблем за Украйна, уточни той, тъй като имат огромна разрушителна мощ.
 
" Това са ракети за нанасяне на всеобщи провали. И е доста мъчно да се планува къде ще паднат. Но ние просто не разполагаме по всевъзможен начин за битка с балистичната опасност. Това ни е слабото място. И като цяло руснаците се пробват да ни тероризират посредством тези слаби места ", сподели Константин Криволап.
 
Украйна неведнъж приканва НАТО да ѝ даде повече системи за противовъздушна защита, с цел да отбрани своите градове от терора на съветската окупационна войска. Пълномащабната война, стартирана от Владимир Путин през февруари 2022 година, към този момент навлезе в третата си година.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР