Целият свят е впечатлен от качествата на Арлинг Холанд, но

...
Целият свят е впечатлен от качествата на Арлинг Холанд, но
Коментари Харесай

В Гибралтар: Арлинг Холанд може да си купи всичко, но не и класа

Целият свят е впечатлен от качествата на Арлинг Холанд, само че не и футболистите на Гибралтар. Норвежецът е изгубил уважението им, защото през март отказал да си замени тениската с техния капитан и да зарадва едно малко дете.

Холанд вкара хеттрик при успеха с 5:1 над Гибралтар в международната подготовка на 7 септември, а футболистите от дребната страна целеустремено решили да го подценен, защото " му липсвала класа ".

" Нито един от нас не изиска тениската на Холанд по време на мача в Осло. Когато играхме през март месец в Гибралтар, Норвегия ни победи с 3:0, само че той не вкара и беше сменен. Рой Чиполина му изиска тениската след мача, тъй като синът му е огромен негов почитател. Холанд го погледна, изсмя се и си потегли. Той може да си купи доста неща, само че не може да си купи класа. Той имаше шанса да зарадва едно дете, само че сподели " не ", разкри гибралтарският национал Рийс Стич.
Снимка: Getty Images
С трите попадения против Гибралтар Холанд усили актива си на 12 гола в 15 мача за националния тим от дебюта си през 2019 година

От началото на сезона 21-годишният нападател е отбелязал 9 гола в 7 мача във всички шампионати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР