Целият свят е отправил поглед към Великобритания в очакване на

...
Целият свят е отправил поглед към Великобритания в очакване на
Коментари Харесай

Кейти Пери ще бъде личен гост в замъка Уиндзор

Целият свят е отправил взор към Англия в очакване на коронацията на крал Чарлз III на 6 май. Церемонията провокира нечуван интерес освен поради високите посетители, които кралят ще посрещне, само че и поради известните персони, които ще вземат присъединяване в тържествената стратегия.

Вече станаха ясни детайлностите за програмата по коронацията на Чарлз, който ще влезе в историята като най-дълго чакалия престолонаследник да се възкачи на трона. Коронацията ще се окаже сцена за ред звезди от музикалния свят. Популярната група Take That, известният артист Лайънъл Ричи, тенорът Андреа Бочели са единствено част от изпълнителите, които ще пеят за краля, само че наподобява звездата на коронацията ще е друга. Оказва се това е Кейти Пери!

Певците, които ще вземат присъединяване в концерта на коронацията, ще получат и финансови поощрения за осъществяванията си, само че никой от тях не е показал съответна цифра. Продукцията е предоставена на BBC Studios, която се погрижи за отразяването на платинения празник на кралица Елизабет II. По време на концерта ще има и светлинно шоу, а на сцената ще се изявят актьори от поп средите, реализатори на класическа музика, джаз и соул артисти, написа " Телеграф ".

Голямата звезда както стана ясно ще е Кейти Пери, като тя ще получи и персонални привилегии от самия Чарлз III. Съответно на Кейти Пери е препоръчана и нощувка като посетител на краля в един от жилищата на замъка Уиндзор след концерта за коронацията.

Крал Чарлз III и Кейти Пери се срещат за първи път в Мумбай през 2019 година. Това е неповторима среща и за двамата. Чарлз, който по това време към момента бе принц, моли певицата за селфи за първи и финален път в живота си, само че не за себе си, а за фамилията на неговия чиновник Скот Фурседон Ууд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР