Целите на войната в Украйна се промениха в една негативна

...
Целите на войната в Украйна се промениха в една негативна
Коментари Харесай

Международен анализатор: Блицкригът на Путин се провали, отпорът на Запада даде резултат


Целите на войната в Украйна се трансформираха в една отрицателна за Русия посока. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия интернационалният анализатор и Димитър Гърдев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5789
Очакванията на Путин за блицкриг първоначално са му давали учредения за дейности, които претърпяха крах. Затова се наложи смяна на тактиката, свиване на фронта, съобщи той.

Ситуацията, в която беше очакван бърз погром на Украйна, не се случи. Консолидираният отпор от страна на Запада даде резултат. В момента виждаме постъпателно обграждане на украинската войска в региона на Донбас. Термините демилитаризация и денацификация към този момент не се чуват, уточни Гърдев.

Разбираемо е желанието на държавното управление при започване на войната да се даде най-хубавите условия на украинските бежанци. Тогава упованията за продължителна война бяха много мъгляви, само че ситуацията се промени. В момента същите проблеми има страна като Полша. Това е нещо, за което би трябвало да бъде проявено схващане, означи интернационалният анализатор.

По думите му няма смяна на българската позиция за започване на договаряния за влизане на Северна Македония в Европейския съюз. Трябва да запазим успокоение и здравомислещ взор върху нещата Когатио приказваме за подобен комплициран въпрос, би трябвало да стъпваме върху обстоятелства – няма смяна на българската позиция,
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР