Цели три поколения от актьорската фамилия Алексиеви са заставали пред

...
Цели три поколения от актьорската фамилия Алексиеви са заставали пред
Коментари Харесай

Щерката на Алекс Алексиев превзе „Откраднат живот“

Цели три генерации от актьорската фамилия Алексиеви са заставали пред камерата за фотосите на хитовата здравна сага „ Откраднат живот “.

След Стоян и Алек Алексиеви, дребната Ая пое по стъпките на звездните си татко и дядо и също се появи в сериала.

„ Ето я - дребната актриса Ая, която през днешния ден дебютира в “Откраднат живот”!

Когато я попитах дали желае да снима тя сподели: “А каква е ролята? Главна ли?”... “Ами... Важна!”, споделих аз с вяра, че това ще сработи. “О, супер! Даже по-добре”, сподели Ая и аз си отдъхнах. Когато пристигна на терен се държеше все едно тя има сериала. С едно такова самочувствие... Направо й завидях! И тогава тя сподели нещо доста забавно: “И дядо, и баща са снимали в този сериал, а в този момент аз, той си е напряко мой!”

И ме накара да се замисля... „ Откраднат живот “ е не просто сериал, той е като емблема за няколко генерации Алексиеви! Като стартираме от Стоян Алексиев, по-късно Цветан (който също участваше в един от сезоните) и несъмнено Алек, и стигнем до Ая с нейната “важна роля”! За мен е доста повече от фамилен сериал... Беше същинско премеждие! И не мога да скрия, че ми липсват всички сътрудници, само че имам вяра, че отново ще се срещнем на снимачната площадка... И отново ще е толкоз хубаво “, написа в обществените мрежи майка й Яна Титова, която също е актриса./show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР