Цели 20 години след като се разделиха, Дони и Момчил

...
Цели 20 години след като се разделиха, Дони и Момчил
Коментари Харесай

Дони и Момчил се събраха - slava.bg

Цели 20 години откакто се разделиха, Дони и Момчил може отново да се съберат на сцената в идващите месеци.

Това загатна самият Дони, който тези дни се е впуснал да си напомня славното минало. В средата на 90-те години Дони и Момчил бяха най-известните български артисти със стотици хиляди продадени албуми и десетки концерти ежемесечно в цялата страна.

В последните седмици мощната половинка на нежната Нети е извадил кутията със мемоари и е почнал да прави анализ на остарели фотоси, публикации и обложки от албуми. Естествено, лицето на Момчил изплува отвред и настройва музиканта носталгично. „ Дали пък през идната година, няма да се появим някъде дружно?” – с тези думи Дони разяснява остаряла публикация със заглавие „ Годината на Дони и Момчил”.

Думите му зарадваха почитателите, които към този момент 20 години не не помнят най-популярния български дует от 90-те. „ Хайде! Чакаме ви!”, разясниха почитатели на Дони в обществените мрежи. Не е ясно обаче какво мисли по въпроса неговият някогашен сътрудник на сцената – Момчил.

Знае се, че точно в него е повода дуетът да спре работата си, когато е на върха. Неочаквано за почитателите Момчил взема решение да се откаже от сцената, без да дава обществени пояснения за решението си. Той стартира да работи само в студиото, пишейки и продуцирайки музика за други реализатори. Дони продължава да пее, само че макар огромните му триумфи, по този начин и не доближава славата, която има дружно с Момчил.

През пролетта Дони записа нов албум с жена си Нети след пауза, траяла цели 15 години. Нищо чудно следващата година да запише и нов албум с Момчил. За страдание, времето не е било по този начин положително към Момчил, както към Дони, който сякаш не остарява. Оттеглилият се от сцената музикант сега наподобява като чичко. Но това надали ще бъде проблем за почитателите, които към този момент 20 години се надяват още веднъж да го видят на сцената, написа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР