Целеви потребителски кредит за бизнес обучения в цял свят, без

...
Целеви потребителски кредит за бизнес обучения в цял свят, без
Коментари Харесай

Бизнес обучение в цял свят с Пощенска банка

Целеви потребителски заем за бизнес образования в целия свят, без аналог на пазара у нас, предлага Пощенска банка от този месец. С него могат да се финансират таксите по разнообразни стратегии като Master of Business Administartion, Executive Master of Business Administaration, Advanced management и други Новият артикул е основан в отговор на възходящия интерес към финансиране на образования, които отварят пътя към кариерно израстване и развиване, регистриран от банката през последните години.

Продуктът ще бъде показан за първи път на събитието Access MBA, което ще се организира на 11 май в хотел „ Интерконтинентал “ в София. На него всички, които имат интерес към образования по МВА и други стратегии в разнообразни влиятелни университети, ще имат опция да се срещнат с техни представители, както и да получат информация по какъв начин да финансират образованието си в определения университет с Пощенска банка. Регистрацията за събитието е безвъзмездна и може да бъде направена онлайн, на адрес https://www.accessmba.com/link/Csa.

„ Образованието е развой, който продължава през целия живот и е действителна инвестиция в бъдещето и кариерата. В Пощенска банка постоянно слагаме акцент върху него, тъй като се стремим да сътворяваме условия за развиване на стопанска система с висока добавена стойност, основана на знанието. През последните години отчитаме, че от ден на ден консуматори търсят в допълнение финансиране, с цел да покрият разноските си за разнообразни обучителни стратегии. Решихме да ги подкрепим и създадохме за тях специфичен артикул, с който ще им е по-лесно да покрият разноските си за образование. Искаме да им дадем опция да разпрострат капацитета си, да получат нови познания и компетентности, да разширят мрежата си от контакти, да израснат като способни и виновни бизнес водачи. Кредитът е извънредно подобаващ за чиновници на приблизително огромни и огромни компании, притежатели и мениджъри, IT експерти, финансисти и маркетолози. И тъй като знаем, че постоянно образованието е обвързвано с пътешестване, за нас е значимо да осигурим улеснение и комфорт на нашите клиенти, като им предоставим сложно обслужване. Кредитните карти от най-голям клас, издавани от банката, обезпечават редица спомагателни преимущества и специфични привилегии, като предпочитано обслужване при пътешестване, безвъзмездни застрахователни покрития и отстъпки при резервация в разнообразни места за настаняване. “, разясняват от Пощенска банка.

Новият заем е с оптимален размер до 70 000 лева и период на погасяване до 120 месеца. При превод на работна заплата в банката по пакетна стратегия „ Моето семейство “, „ Моето преимущество “ или „ Моят авторитет “ и прилагане на застрахователно покритие по стратегия „ Защита на заплащанията “, се употребява атрактивен лихвен %, близо два пъти по-нисък по отношение на лихвите по новоотпуснати заеми в лв., според лихвената статистика на Българска народна банка към февруари 2019. Клиентите могат да се възползват и от гратисен интервал до 24 месеца, който покрива периода на образованието и през който се дължи заплащане единствено на лихвите по заема.

Кредитът може да бъде деклариран комфортно и бързо в необятната мрежа от финансови центрове на Пощенска банка, онлайн на www.postbank.bg, на къс номер *7224 или след консултация с мобилен банков специалист на [email protected].

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР