Целенасочена търсена акция от страна на полицията. Така председателят на

...
Целенасочена търсена акция от страна на полицията. Така председателят на
Коментари Харесай

Да, България видя целенасочена акция на полицията за буса на Системата ни убива


" Целенасочена търсена акция от страна на полицията ". Така ръководителят на младежката организация на " Да, България " Десислава Николова разяснява в утринния блок на bTV недопускането на буса " Системата ни убива " да премине в посока " Орлов мост ".

Някои е взел решението и е издал заповед. Работата на полицията е да предотвратява споровете, а не да основава такива, разяснява тя.

Николова уточни, че ръководството прекрачва границите, а не акцията на майките от " Системата ни убива ". Редно е, когато не върви в Министерски съвет и не отговори на нашите претенции, ние ще отидем при него, безапелационна бе тя.
 Напрежение на митинга: Полицията не позволява бус на „ Системата ни убива” да премине
Напрежение на митинга: Полицията не позволява бус на „ Системата ни убива ” да премине

Превозното средство е блокирано от служители на реда на кръстовището на Софийския университет

Протестите нарастват с всеки минал ден, грешките, безпардонното ръководство и всеки ден намираме претекстове за оставката на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев , акцентира Николова. Няма отмалялост, а и ма още повече яд и митингите ще нарастват , до момента в който няма оставки, закани се тя.

Десислава Николова цитира изследване на " Алфа Рисърч ", съгласно което 60% от българите желаят оставката на целия кабинет на " Борисов-3 ". Делян Пеевски ръководи страната , плете своите мрежи и упражнява въздействие върху компании и частни притежатели. Зад гърба на Делян Пеевски е единствено Ахмед Доган ", уточни тя, като нейната цел е да политизира още хора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР