Цел на операцията са служители на руското разузнаванеЦентралното разузнавателно управление

...
Цел на операцията са служители на руското разузнаванеЦентралното разузнавателно управление
Коментари Харесай

ЦРУ опитва да вербува двойни агенти в Русия

Цел на интервенцията са чиновници на съветското разузнаване

Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати разгласява озвучен на съветски език видеоклип, с който се пробва да убеди чиновници на съветското разузнаване да преминат на другата страна и да работят като двойни сътрудници за Вашингтон.

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс съобщи през юли, че недоволството измежду някои руснаци по отношение на войната в Украйна основава рядка опция за набиране на шпиони и че Централно разузнавателно управление на САЩ няма да я пропусне.

Видеото, което беше оповестено в формалните канали на Централно разузнавателно управление на САЩ, се пробва да притегли вниманието на, както ги дефинира,  патриотично настроените руснаци, работещи в разследващите служби, които може да се усещат предадени от това, което се назовава корупция в елитните кръгове и неприятния метод, по който са оборудвани и снабдени съветските въоръжени сили, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Тези към вас може да не желаят да чуят истината. Ние обаче желаеме. Вие не сте безсилни ", се споделя в клипа, последният от  поредицата видеоклипове, ориентирани към Русия, преди да опише в детайли методите за свързване с Централно разузнавателно управление на САЩ.

Озвучен с меланхолична класическа музика, главният фиктивен воин на видеото е неназован 35-годишен мъж, чиновник на съветското военно разузнаване, който се показва за родолюбец, който обича Русия и в миналото е служил като парашутист.

" Имам ли задоволително храброст да се изправя против това изменничество? ", го демонстрира видеото да изрича, преди да каже, че е осъзнал, че  истинският зложелател е вътре в Русия в лицето на корумпирано управление и хайлайф.

" Висшето управление е продало страната за дворци и  в миг, когато нашите бойци дъвчат развалени картофи и стрелят с праисторически оръжия. Хората от народа ни са принудени да дават подкупи, с цел да си намерят работа ", споделя мъжът, до момента в който видеоклипове на мрачна съветска зима се преплитат с изображения на публични лимузини и богати руснаци, които подвигат наздравици.

Измисленият воин споделя, че патриотизмът му го е подтикнал да работи и да работи с Централно разузнавателно управление на САЩ, а последният кадър на видеото изобразява добре облечен мъж, който се свързва с Централно разузнавателно управление на САЩ по мобилен телефон от заснежен двор.

Служител на Централно разузнавателно управление на САЩ съобщи при изискване за анонимност: " Ние сме виждаме повече отзив от страна на руснаците вследствие на тези видеоклипове. "

Ройтерс не можа да удостовери без значение това изказване.

Видеото не впечатли изключително Кремъл
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР