Цървена звезда направи дубъл в Сърбия. Шампионите спечелиха и Купата

...
Цървена звезда направи дубъл в Сърбия. Шампионите спечелиха и Купата
Коментари Харесай

Див балкански екшън: Играч на Цървена Звезда си свали гащите пред вратаря на Партизан, поиска да го изнасили ВИДЕО

Цървена звезда направи дубъл в Сърбия. Шампионите завоюваха и Купата на страна след трагичен триумф над огромния противник Партизан след дузпи. В постоянното време и продълженията нямаше победител и мачът завърши 0:0. Герой за " звездашите " при дузпите бе някогашният вратар на Лудогорец Милан Борян, който избави два удара на съперникови играчи и по този начин оказа помощ за триумфа с 4:3.

След дузпите в центъра на вниманието попадна футболистът на Цървена звезда Марко Гобелич. Той се приближи до вратаря и капитан на Партизан Владимир Стойкович и си смъкна късите панталони.

Причината за това беше изказването на вратаря на Партизан Владимир Стойкович, че би трябвало да го „ изнасилят “, в случай че Цървена звезда завоюва Купата на Сърбия.

„ Върху съотборниците ми не би трябвало да се оказва напън. Те направиха прекалено много през последната година, горделив съм от поредицата от победи. В други случаи сигурно би ни донесла купа. Каквото и да се случи на финала, аз ще бъда отговорен. Поемам отговорността. Изнасилете ме, в случай че не спечелим Купата. Всичко зависи от мен “, сподели Стойкович.

Явно страстите след мача за Гобелич бяха повечко, тъй като той си спомни за думите на стража и изиска да го насили, сваляйки си гащите. Очаква се да има наказване.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР