Царственият и благороден Лъв е знак на темпераментните, силни и

...
Царственият и благороден Лъв е знак на темпераментните, силни и
Коментари Харесай

Хората зодия Лъв: Царствени и благородни – кои са най-големите предимства на Лъвовете

Царственият и доблестен Лъв е знак на темпераментните, мощни и уверени в себе си хора. Хората от тази зодия могат да се похвалят с доста неподражаеми черти, които ги отличават от останалите. Лъвовете са мощни и харизматични персони, само че това не е всичко.

Лъвът е водач по природа

Лъвовете са приети водачи в живота и като същински владетели на света, те се стремят да бъдат първи във всичко. Лъвът е самостоятелен, заема управителна позиция във всички житейски обстановки и разчита единствено на себе си и силите си. Той обича да се усеща стопанин на обстановката, не се опасява от отговорност, има смелостта да взема решения и да носи отговорност за следствията от тях. Този човек е роден да се грижи за реда и да ръководи света. Затова нормално в службата заема управителни позиции.

Лъвът знае по какъв начин да реализира цели

Невероятно упорит, целеустремен Лъвът постоянно се оправя с всичко. Бариерите се разрушават пред яростния му напън и враговете му се отдръпват със боязън. Отличното качество е също и изключителната му упоритост – даже и да реализира търсения резултат, той незабавно си задава нова, по-висока летва. Най-желаните неща за хората зодия Лъв са високия статус във всяко едно отношение, признанието, властта и благосъстоянието – те са подготвени да работят неуморно, с цел да получат каквото желаят.

Верен другар

Ако сте мечтали за правилен другар за цялостен живот, на който можете да се доверите абсолютно, тогава насочете вниманието си към Лъва. Той е другарски надъхан, безвъзмезден и великодушен, не пести старания, време и пари за своите другари. В подмяна изисква малко – само опцията да е в центъра на вниманието и да усеща откровено удивление от близките.

Грижовен

Като същински водач, Лео се грижи за сигурността, просперитета и благосъстоянието на фамилията си с все сили. Уютна и първокласна къща, с която да впечатли гостите, образование в най-престижните учебни заведения за децата, отмора с цялото семейство на море – това са наложителни съставни елементи от живота, които един мощен и сполучлив Лъв постоянно се пробва да обезпечи за себе си и своите обичани хора. И горко на оня, който се осмели да обиди някого от фамилията му – гневът на Лъва тогава няма граници.

Лъвът е оптимист

Лъвът съвършено се приспособява към събитията във всяка обстановка не губи активност и наличие на мозъка, кадърен е да болести всички в близост със своя здрав оптимизъм. Истерията, прекомерната суетност и суматоха не са му присъщи. Като всяка котка, той постоянно пада на четири крайници и намира излаз от най-безнадеждната обстановка.

Лъвът е отворен и почтен

Лъвът е почтен и лоялен на околните и приятелите си. В същото време не понася лъжата, тъй като я смята за огромно изменничество. След като човек го измами един път, ще е мъчно, съвсем невероятно да си върне доверието му. Моленето и извинението са безсмислени – по-добре е да се сбогувате вечно.

Енергичен и обаятелен

Лъвът има задоволително сила за 10 индивида и даже най-закоравелият песимист не може да устои на силата на неговия сексапил. Той е необикновено деен и може да прави всичко – да построи сполучлива кариера, да бъде глава на фамилията, да свети на всемирски събития, да пътува въодушевено и да пробва нови неща.

Лъвът е надарен и артистичен

Той е роден актьор, който знае по какъв начин да се превъплъти и да свикне с ролята и в тази област постоянно реализира популярност и самопризнание. От раждането си свети с емфатичен артистичен гений, обожава публичността, поклонението и вниманието към себе си. Сред гениите му е способността да се показва вярно, с цел да провокира удивление и хвалба у обществото. Купоните и обществените събития са това, което му разрешава да показва напълно царствения искра и лукс и да подхранва гордостта си.

Лъвът е късметлия

Звездата на шанса осветява живота на Лъва от раждането му, като му дава удивителната дарба да реализира триумф в разнообразни области на живота, без да поставя специфични старания. Той може да се оправи с всевъзможни компликации, да реализира невероятни висоти в кариерата и живота си. Лъвът приема даровете на ориста за даденост и обилно ги споделя с околните си.

Лъвът има изострен разум

Лъвът е един от най-умните и интелигентни знаци в Зодиака. Той употребява своя невероятен разум на 100%, с цел да взема решение и най-трудните проблеми, да изготвя и извършва гениални проекти. Понякога обаче попада под въздействието на страсти и прави импулсивни дейности.

Щедростта, силата и силата на Лео превземат другите, което му разрешава да усети своето предимство. Късметлия в живота, той в никакъв случай не отхвърля да помогне на тези, които се нуждаят, и драговолно споделя плодовете от триумфа си с тези, които заслужават. С право заслужава купата на един от най-хубавите знаци на Зодиака.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР