Царица на нощта е първата самостоятелна песен на Християна, след

...
Царица на нощта е първата самостоятелна песен на Християна, след
Коментари Харесай

Християна Лоизу е истинска Царица на нощта

" Царица на нощта " е първата независима ария на Християна, откакто завоюва четвъртия сезон на Х-Фактор, а неотдавна изненада публиката с присъединяване си в " Маскираният артист " в облика на Хищницата.

" След три години неявяване, ето ме още веднъж! ", споделя тя. " Маскираният артист ми оказа помощ да взема няколко значими решения, едно от които беше точно издаването на ария. Бяха ми нужни няколко месеца, с цел да обмисля нещата по какъв начин да се случат, тъй като след толкоз време неявяване от музикалния бизнес, желаех да основа нещо друго и забавно ".

Песента съдържа претекстове от арията Царицата на нощта от " Вълшебната флейта " на Моцарт, написа уеб сайтът life.dir.bg.

 Християна Лоизу е същинска

" Тази концепция се появи в съзнанието ми, когато предишното лято репетирахме арията по вайбър с вокалната ми педагожка от Кипър - Силва Макамиан и внезапно си споделих: Искам да включа този облик в поп ария! Споделих концепцията първо на приятеля ми, след което той ме заведе при хитмейкъра Светлин Къслев. И по този начин създадохме " Царица на нощта "! Много съм щастлива от резултата! ", споделя изпълнителката.

Музиката към песента е дело на Светлин Къслев и Християна Лоизу, текст: Борислав Борисов, аранжимент: Светлин Къслев. Видеото е снимано от екипа на Star Reporters.

Християна Лоизу е към този момент самопродуциращ се актьор. Родената в Кипър певица, идва на 17-годишна възраст в България, с цел да учи в НМА " Панчо Владигеров ", където по-късно приключва бакалавър и магистър по оперно пеене и вокална педагогика.

Към момента Християна е и актьор в Музикалния спектакъл " Стефан Македонски ". Участва във " Фантомът на операта " в основната роля на Кристин и в " Цигуларят на покрива " в ролята на Хава. Работи също и като вокален възпитател.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР